Wij zijn Comect, Your Connection Company

Comect wil bedrijven met elkaar verbinden, door gebruik van geavanceerde technologie, tegen voordelige tarieven. Als full service intermediair hebben wij een jarenlange ervaring op het gebied van telecom, datacommunicatie en werkplekmanagement. Hiermee zijn wij de ideale gesprekspartner als het gaat om uw bedrijfscommunicatie.

Wat wij doen

Wij combineren de sterkste punten van diverse aanbieders tot een passende totaaloplossing voor uw bedrijf. Wij adviseren u de beste producten en diensten, verzorgen het leverancierscontact en bedingen de beste voorwaarden. Ook installeren en onderhouden wij (telecom)netwerken en bijbehorende hardware, geheel in eigen beheer.

Wij zorgen voor

Door middel van onze dienstverlening zorgen wij voor optimale bereikbaarheid, houden wij u op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en creëren wij dé ultieme werkplek. U kunt zich richten op uw kernactiviteiten, kosten besparen en de productiviteit binnen uw bedrijf verhogen. Verder bent u optimaal ontzorgd en verzekerd van een excellente service.