Telefonie

De afgelopen jaren heeft in de telecombranche, de ene grote ontwikkeling de andere opgevolgd. De markt is inmiddels in een nieuwe fase beland waarin op grote schaal diverse vormen van communicatie worden samengevoegd tot geïntegreerde, slimme communicatieomgevingen. Optimaal en locatie neutraal bereikbaar zijn, is hierbij het uitgangspunt.

Slimme communicatie

In de ideale situatie vormt een telefooncentrale in de cloud het middelpunt van een dergelijke omgeving. Mobiele en vaste telefonie worden geïntegreerd. U belt waar u ook bent en voor welk device u ook kiest, met uw eigen bedrijfsnummer uit. Inkomende calls beantwoordt u zelf of u laat deze beantwoorden, bijvoorbeeld door een geavanceerd keuzemenu of een maatwerk voicemail. Een handige applicatie geeft u inzicht in uw belverkeer en biedt u managementinformatie. Ook zijn er diverse mogelijkheden om andere bedrijfs-software met uw telefooncentrale te laten communiceren.

Onze rol

Door onze jarenlange ervaring in telecom, datacommunicatie en werkplekmanagement zijn wij de ideale gesprekspartner op het gebied van slimme communicatie. Wij adviseren producten en diensten die direct bijdragen aan uw  productiviteit en bereikbaarheid. Tevens leveren wij de geadviseerde oplossing werkend bij u op en ondersteunen u bij het gebruik ervan. Wij komen graag persoonlijk met u en uw organisatie kennismaken en gaan op onderzoek uit naar waar er winst te behalen valt in functionaliteit en kosten.

Advies op maat

Na de kennismaking ontvangen wij graag een kopie van de facturen van uw huidige aanbieders. Dit kan om facturen van bijvoorbeeld mobiele telefonie, vaste telefonie en internet gaan. Met speciale calculatiesoftware verwerken wij de factuurgegevens tot een advies op maat. Wij kunnen u zodoende een onderbouwd advies geven over wat de beste aanbieder voor u is en hoeveel u kunt besparen. De zogenaamde Total Cost of Ownership (TCO) die wij u verstrekken, geeft u een helder beeld van de benodigde investeringen, de mogelijke besparingen en de terugverdientijd.

Bent u geïnteresseerd? Geef hieronder aan dat u door ons teruggebeld wilt worden of vul ons contactformulier in.

Bel mij terug